Restaurace ENTREE začíná se zkušebním provozem

29.10.2015 16:36

Dovolujeme si vám pro nadcházející víkend nabídnout tip na nevšední nedělní večeři: v neděli 1. listopadu se pro veřejnost poprvé otevřou dveře restaurace ENTREE v rekonstruované budově bývalého hodolanského hudebního divadla, dnes Resortu Hodolany, kde kromě kasina a restaurace bude v příštích týdnech otevřen i čtyřhvězdičkový hotel a wellness. 

Restaurace první listopadový den startuje zkušební provoz, a to ve velkém stylu. Otevřeno bude každý den od 17 hodin a hosté budou usazováni pouze na základě telefonické rezervace. Díky tomu se personál ENTREE v čele s šéfkuchařem Přemkem Forejtem vynasnaží zajistit plynulý chod provozu k maximální spokojenosti všech hostů.

Interiér restaurace s otevřenou kuchyní a živou zahradou je v mnoha směrech výjimečný, a to nejen v rámci Olomouce. Měli jsme možnost do prostor restaurace nahlédnout ještě před otevřením a troufáme si proto tvrdit, že se návštěvníci mohou těšit na zážitky kulinářské. Osloveny budou měrou vrchovatou i ostatní smysly. Přírodou se totiž neinspiruje pouze interiér, ale i menu restaurace. Milovníci překvapivých míst a moderní gastronomie si tak mohou oddechnout: je konec čekání, stačí zvednout telefon a rezervovat si místo.

Šéfkuchař Přemek Forejt, který sbíral zkušenosti mj. v Londýně, si klade vysoké cíle: „Jedinečná nabídka předpokládá jedinečného hosta. Chceme, aby ENREE  bylo synonymem vysoké kvality služeb. Aby tento cíl mohl být splněn na sto procent, otevírá restaurace ve zkušebním provozu, ve kterém personál dovede k dokonalosti sladění dynamické kuchyně, jedinečné nabídky a perfektního servisu.

Šéfkuchař ENTREE Přemek Forejt

Pokud patříte mezi příznivce nevšedních zážitků, nebo jste jenom obyčejně a přirozeně zvědaví, můžete si již dnes rezervovat místo v ENTREE na telefonu 605 509 495 nebo na e-mailu info@entree-restaurant.cz. V případě e-mailové rezervace nezapomeňte uvést telefonní kontakt.

Nahlédnout do zákulisí restaurace můžete např. prostřednictvím facebookového profilu restaurantu. Na něm najdete např. obrázky ze školy čepování Pilsner Urquell. Dále zjistíte, že menu bude rozděleno na sekce Zahrada, Voda, Pevnina a Nebe podle elementů, které symbolizují jednotlivé sekce jídel. Nabídka jídel ze sekce Zahrada je už facebooku pěkně nafocena a díky tomu víme, že se jedná o jídla bezmasá a to od předkrmu až po hlavní chod.

Přejeme dobrou chuť!

Zpět

Kontakt

FGP studio
Táboritů 1, 772 00 Olomouc
Odpovědný redaktor
Boris Keka

+420 777 728 086

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode